Connect with us

Hír

Ray Lewisból edző lesz?

 

Ray Lewis, a Baltimore Ravens legendája a legstílusosabb módon vonult vissza, egy Super Bowl győzelemmel. Azóta az ESPN-nél szakértő, így ott van jelenleg Orlandóban a Pro Bowlon és arról kérdezték, hogy el tudja-e képzelni, hogy elkezdjen edzősködni:

 

“Elég sokszor kérdezik meg ezt tőlem. Így néhány év kihagyás után gondolkodom rajta egy kicsit. Nem tudom, hogy rögtön belevágnék-e, de ez egy olyan ötlet, amit mindenképp körül szeretnék járni.”

 

24_LewisProBowl_news

 

Lewis elmondta egyébként, hogy nagyon élvezi, hogy sok időt tölthet a gyerekeivel, de mint láthatjuk, az edzősködés egyértelműen egy jövőbeli lehetőség számára. Sok korábbi remek játékosból nem lesz jó edző, azonban Lewis hatalmas tapasztalata és tudása nagy érték lehet egy csapat számára, nem beszélve az elképesztő motivációs képességeiről.

 

Ray Lewis még 1996-ban került a ligába a Miami egyetemről a draft első körében, aztán teljes 17 éves karrierjét a Ravensben húzta le. Tizenháromszoros Pro Bowler, hétszeres első csapatos All-Pro, kétszer választották az Év Védőjévé, kétszeres SB-győztes, egyszeres Super Bowl MVP.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!