About the author

Related Articles

 • Hobgoblin

  Lehet hogy en vagyok naiv, de miert nem elegedettek O’Briennel? Az elmult ket evben egy csomo rossz iranyitoval is hozott ket rajatszast, iden Watt nelkul. Nem az o hibaja hogy Osweiler nem jott be, rendes iranyitoval jo eros csapat lehetne ebbol, nem nagyon latom hogy mit tudott volna jobban csinalni. (Trade Romoert vagy Cutlerert esetleg?)

 • Rpi

  Hát azért a végére nagyon elengde magát a D, egy azt hittem, hogy visszajön a Saints a meccsbe..de aztán Collins lehalászta Brees passzát az End Zone-ban. Ez az idei szezon nem semmi.

 • chester

  Mert a PO-ban nem tudott nyerni tavaly, es ha iden is one and done lesz nekik, akkor a kettobol semmi mar eleg indok lehet. Hogy mennyire jogos, az mas kerdes.

 • Aaron Rodgers MVP

 • Kox#

  Tehát Patsnek sikerült megfognia a Dolphist futásban Ajayi és Drake összesen 69 yard/ 0TD.
  Ugye a múltkor Leonidasszal innen indult a párbeszéd, hogy mennyire is fogja jól a Patriots védelme a futást (egyébként abszolút sikerült egymás mellett elbeszélnünk és teljesen más irányba ment el az egész úgy hogy alapvetően egyet értünk :D :D), amire szerintem megfelelő választ kaptunk most.

  Egyébként én még mindig a Pats védelmében a passrush hiányát látom mint gyenge pontot,de azért ezzel a Liga szinten 6-7. védelemmel és abszolút top Offensel lehet bizakodni :)

 • Kox#

  Szerintem a Raiders idén még Csere-csere irányítóval is megveri őket.

 • chester

  Hát, belenézve a meccsükbe, ebben nem lennék biztos.

 • Rpi

  True.

 • Debreceni József

  A DEF évek óta top5, idén ráadásul a secondary is elit, nem csak a pass rush jeleskedett (Watt nélkül!), köszönet mindezért Romeo Crennel-nek, Adott egy nagyon jó offense keret: a fal nem rossz, Lamar Miller jó trade volt, futó a következő évekre megvan, előtte azért Foster se volt rossz, sőt, az elkapógárda szintén jó, ráadásul ott van NUK is, aki az elithez tartozik. Van egy jókezü TE is Fiedorowicz révén, Bill O´Brien-nek illene tudni használni hiszen jó iskolát kapott ez ügyben (Belichick alatt is dolgozott).
  Az egyetlen ami hiányzik az egy jó QB. A legjobb aki valaha is volt az Matt Schaub. Érted, a legjobb. Az utóbbi 4 év legjobbja az a Fitzpatrick volt aki idén egy meccsen 6 (!!!) interceptiont dobot…
  O`Brien az utóbbi két évben mást nem csinált csak QB-ket cserélgetett kezdő poszton. Nem az ö hibája volt hogy szarok a QB-k? Lehet. De egy jó HC-nek elég tökösnek kell lennie hogy ezt a GM vagy a tulajdonos arcába vágja, mint okot a gyenge szereplésre. Ha meg nincs szavam ez ügyben, akkor emelem kalapom és elmegyek. Ha ö is rábólintott Brockyra, akkor viselje a következményeket.
  Azért kell mennie mert nem elég tökös szerintem. Azt a csapatot kaptuk a rájátszásban aki a leginkább verhető ezzel a kerettel. Ha ezt a Raiderst se verjük meg, O`Briennek mennie kell.
  Nem értek egyet chesterrel, ebben a csoportban a legjobb kerete még mindig a Texansnak van. Mindhárom csoportellenfélnek van egy jó/kiváló QB-je, mégis ök húzzák be az elsőséget két éve. Ha lenne egy f@sza franchise QB, a Houston a Chiefs szintjén lenne, ide a rozsdás bökőt.

 • YNWA21

  Fájdalmas év volt ez is.. talán fájdalmasabb az előzőnél is.. gyenge draft pozíció.. 2 öreg pass rusher, gyenge WR és TE játék.. gyenge CB-k…Flacco meg… komolyan abban bízom, hogy a szerződése lejárta előtt tolunk egy 1/15-öt és mehetünk egy 1/1 irányítóért…
  2 dologban bízom, hogy az OL összeáll és Dixonnal lesz egy valamire való futójátékunk.. valamint, hogy a korábban, 2-3-4. körös OLB-k beletanultak a szakmába, és nem két klasszist, csak egyet kell pótolni., továbbá Perriman is kezdhetne magával valamit..
  Drafton hoznék egy OLB-t egy WR-t és egy TE-t.. aztán meglátjuk mit hoz a következő szezon..

  azért is fájdalmas.. mert minimum 3 elbalfaszkodott meccs volt idén is.. (kezdve a Steelers ellenivel…)

 • chester

  A legjobb kerere lehet hogy a Texansnak van (ezt nem is vitatom), de a Titanst egy fokkal jobban menedzselik.

 • Leonidasz007

  Még mindig nem lettem meggyőzve, mert nagyon gyorsna nagy hátráyba került a Dolphins szóval fel kellett adni az original gameplant és kevesebbet futni, többet passzolni h haladjanak. De nem vitatom nagyon h jó a Run D és összeségében elég jó a védelem.

 • Debreceni József

  Nem egy fokkal, a menedzsmentben egy tejútrendszernyi különbség van. Ha a komplett csomagot nézem akkor a Houston tökutolsó lenne, elsösorban a reménytelen QB helyzet miatt de nyugodtan ide lehet venni a töketlen menedzsmentet is.

 • AwesomeOne

  Hát, ha a Raiders nem javul fel fényévekkel, akkor ez olyan lesz mintha egy betonfalon akarnál átmenni rollerrel. És még Brock sincs annyira béna, hogy innen elrontsa… bár…

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária