Connect with us

Playoff Ranking

SB Ranking #1

prszeles

 

Magyarországra is beköszöntött a playoff-idő, ezzel párhuzamosan a rovat is nevet vált. Íme a rájátszásba jutott 12 csapat, ki nagyobb, ki minimális reményekkel a győzelemre. Ez itt most az alapszakasszal ellentétben valódi erősorrend, egész kicsi súlyozással a bye weekekkel. Az alapelv, hogy az első 7 csapatból nézzük ki (ki nagyobb, ki kisebb) eséllyel a Super Bowl győzelmet, az utolsó négyből pedig semmiképpen sem. A Seahawks meg elbilleg a két kategória között.

 

1. New England Patriots

 

sb01_pats

 

2. Dallas Cowboys

 

sb01_dal

 

3. Atlanta Falcons

 

Matty Ryané lett végül az idei év legjobb passer ratingje az irányítók között, sőt a 117,1 minden idők negyedik legjobbja. Amíg az offense ezzel az ütemmel tud termelni, addig reménykedhetnek.

 

4. Kansas City Chiefs

 

Akiket nem gondolsz esélyesnek, pedig kéne. Az egyetlen csapat, amelyik 6/6-ot hozott a csoportjában.

 

 

5. New York Giants

 

A Giantstől félnetek, jó lesz.

 

sb01_nyg

 

6. Green Bay Packers

 

https://www.youtube.com/watch?v=5I9GKGkfK8U

 

7. Pittsburgh Steelers

 

Annak ellenére ciki lenne a Miami ellen kiesni, hogy az alapszakaszban már egyszer futott ellenük Ajayi 200+ yardot és azt a meccset még Roethlisberger is (majdnem) végigjátszotta. Ugyan hihetetlennek tűnik, de a rájátszásban most először lesz BigBen, Bell és Brown is egyszerre a pályán!

 

8. Seattle Seahawks

 

Mióta nincs Earl Thomas azóta a Seahawks passz elleni védekezése összeomlott. Támadófal pedig sose volt. Barmiféle Super Bowl esélytől messze vannak, de amíg állnak, addig azért csak óvatosan az ellenfelek részéről.

 

9. Detroit Lions

 

Az NFC rájátszásmezőnyében nincs gyenge QB, így nem igazán jó ómen, hogy még soha nem passzoltak irányítók sikeresen egy csapat ellen ilyen magas százalékban egy egész szezonon keresztül. Márpedig a Lions épp most döntötte meg a vonatkozó rekordot. Stafford idegenben pozitív mérlegű csapatok ellen 1-21-es mérleget tud felmutatni, ez se segít.

 

10. Houston Texans

 

Óriási szerencséjük, hogy Cookkal nézhetnek szembe, mert egy playoff győzelemmel sikeresnek fog minősülni a szezon. Holott..

 

11. Miami Dolphins

 

Nem mondom, hogy a Dolphins sorsolása feltétlen gyenge lett volna, de a 10 győzelmükből 5-öt azóta már kirúgott edzők ellen értek el, plusz a Jets 2x és a Browns… Ennek ellenére, ha nem Andy Reid lesz az év edzője, akkor Gase-nek járna az elismerés.

 

12. Oakland Raiders

 

Carr, hogy a franchise QB kiesésével elszállt minden reményük egy tisztességes playoffra. Del Rio vajon meg tudja még így is trükközni?

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!