Connect with us

Playoff Ranking

SB Ranking #2

 

prszeles

 

Maradt 8, kezdődjön az igazi tánc. Olyan ez, mint a gurulósban a BL-elődöntő. Itt van az igazi foci, nem később. Ez az igazi ünnep a sportot szeretőknek.
Ha osztanék pontszámokat, akkor a második helyről nézve az első messzebb lenne, mint a hetedik, és a hetedik helyről nézve közelebb lenne a 2. hely, mint a 8.

 

1. (1.) New England Patriots

 

sb2_ne

 

2. (2.) Dallas Cowboys

 

sb2_dal1

sb2_dal2

 

3. (3.) Atlanta Falcons

 

Julio Jones – Richard Sherman 2. forduló. Az elsőt JJ nyerte 139 yarddal és egy TD-vel. Nem gondolnád, de taktikailag ez lesz a hét meccse. Matty Ice-nak eddig egyetlen playoff győzelme van, pont a Seahawks ellen hazai pályán 4 évvel ezelőttről.

 

4. (4.) Kansas City Chiefs

 

Ha Bellt megfogják, a többivel már megbirkóznak, Hillt meg úgyse éri utol senki. De meg tudják-e? A KC ellen 4,4 yardos átlaggal futottak idén az ellenfelek, ami a 26. helyre elég az NFL-ben.

 

5. (6.) Pittsburgh Steelers

 

Először volt együtt rájátszásban a pályán a 3B, és elég meggyőző is volt az offense. A Chiefs idegenben viszont más kávéház, a Rozmárral vigyázni kell, főleg egy sántikáló Roethlisbergerrel!

 

6. (7.) Green Bay Packers

 

Még a Run the table! előtt, de hazai pályán már egyszer simán kikaptak Elliottéktól. A múlt heti utolsó 35 perc nagyon impresszív volt, de most idegenben, majdnem biztos Nelson nélkül nem számítanak esélyesnek.

 

7. (8.) Seattle Seahawks

 

A Playoff-Seahawks visszatért! Wilsonnak már most 8-3-as mérlege van a rájátszásokban, ami az örökranglista 15. helyére elég, de egy Falcons elleni győzelem rögtön a 12. helyre, Kurt Warner elé katapultálná.

 

8. (10.) Houston Texans

 

sb2_hou

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!