Connect with us

Hír

Shanahan: A Pats defense a legjobb, akikkel eddig találkoztunk

 

Kyle Shanahan, a Falcons támadókoordinátora és a 49ers jövendőbeli főedzője csupa pozitív szavakkal illette Super Bowl-ellenfelét, pontosabban annak védelmét. Azt a védelmet, amelyik a legkevesebb pontot engedte a ligában, ezzel statisztikailag a legjobb védelem címet is kiérdemelte magának. Ettől függetlenül sokan – talán mi is – alulértékelik ezt az egységet.

 

syouzmwpm5zhocnioqaf

 

“Elképesztő, hogy az emberek ezt csinálják. Ez a legjobb védelem az NFL-ben, akikkel találkoztunk idén. A számok is ezt mutatják. Ha pedig megnézzük a felvételeket, láthatjuk, miért mutatják ezt a számok. Borzalmasan nehéz pontot szerezni ellenük. Ezért ők a No.1 védelem az NFL-ben.”

 

“Jó játékosaik vannak az egész pályán. Olyanok, akik felcserélhetők, lehetnek pass rusherek, lehetnek linebackerek, lehetnek cornerek vagy safetyk. És rendkívül jó sémáik vannak. Úgyhogy messze ez a legnagyobb kihívás számunkra az évben.”

 

Persze ez a túloldalra is igaz. A Patriots sem találkozott még a Falconshoz hasonló támadósorral. Shanahan tanítványai 33,8 pontot átlagoltak, ami a nyolcadik legtöbb az NFL történetében, a rájátszásban pedig két meccs alatt felpakoltak 80 pontot a táblára. Epikus összecsapás várható tehát a két egység között egy hét múlva a Super Bowlon.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!