About the author

Related Articles

 • Buják

  A defense-t megpiszkálása, saját képére szabása nagyon nagy kockázattal járna. Nem hiszem, hogy jobbat, többet lehetne kihozni ebből az egységből.
  Pont emiatt én azt gondolom, hogy logikus lenne Wade Phillips megtartása is.
  Kezdőként, főedzőként szerintem neki is jobb lenne, ha a biztos pontnak számító védelem továbbra is ugyanilyen jól működjön. Ha WP megy, akkor oda is új ember kell, ami a védelemben is hozhat magával visszaesést, úgy hogy közben a támadóegység nagyon nincs rendben.

 • Leonidasz007

  Márpedig a hírek arról szólnak hogy Vance szeretné maga hívni a D playeket. De még messze a szezon ha WD marad lehet nemígy lesz. Csak akkor meg fura, mert az O playekhez meg tuti h semmi köze nem lesz. Meglátjuk.

 • Zotyman

  Sztem azért hozták Vance Joseph-et, mert már gyakorlatilag biztosak benne, hogy Wade Phillipset nem tudják (LA vagy az újdonság vonzereje, kihívás?) vagy nem akarják (túl sok $t akar a szarka?) megtartani.
  Ami még szöget ütött a fejembe, hogy miért nem McCoy a HC és Vance Joseph a DC? Valszeg, amert akkor nem tudták volna az utóbbit ilyen egyszerüen elhozni, (így viszont az Upgrade miatt el kellett hogy engedje a Miami…)

 • Leonidasz007

  Szerintem McCoy pont a vezetői képességek és mentalitás miatt sem jött szóba Elway-nél mint HC. OC-nak jó lehet, de összefogni, spanolni és vezetni egy csapatot, ezt jobabn látta Vance-ben ELway. Persze az jó kérdés hogy Honan gondolják mert oké hogy koordinátorként ilyen Volt, de a HC munka nagyobb kíhivás.

  Az hogy WP távozás miatt jött Vance az könnyen lehet, de nálam akkor is magasabb prioritásu lett volan a O oldal, a D nem esett volan szét talán akkor se ha nem D beállitottságu a vezetőedző.

 • wolandrule

  Első blikkre baklövésnek tűnik.

 • Leonidasz007

  Na most belehallgattam a beszédébe. Egész szimpatikus volt. Azt mondta nem akar play-eket hívni, maximalisan megbizok a koordinatorjaiba, de ha kell hívni akkor fog.

 • atis123Juve

  En egyetertek az Elway indoklasaval. Az alapjan amit leirtal, nekem jo dontesnek tunik. En a vallalati szferaban mar osszefutottam par emberrel, akik szakembernek kivaloak voltak, de vezetonek csapnivaloak. Nem tudtak leosztani a feladatokat, csak dolgoztak, ahelyett hogy iranyitottak volna, vagy teljesen hibasan ertekeltek a prioritasokat. Az ilyen dolgok sokkal fontosabbak a vezetodezonel, plane hogy az ilyen kepesseg mindket oldalon ervenyesul. Mig ha jo OC, DC, csak az egyik oldalt jelent elonyt

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária