Connect with us

Hír

Wes Welker a Texans edzői stábjában

 

A Houston Texans kinevezte a korábbi klasszis elkapó Wes Welkert támadó és speciális egység asszisztensnek. Ezzel Romeo Crennel, Mike Vrabel és Bill O’Brien után újabb volt Patriots játékossal/edzővel bővült az edzői gárda.

 

wes

 

Welker draftolatlan játékosként került a ligába 2004-ben a Chargers jóvoltából, de egyetlen elkapásra sem futotta az ott töltött egy éve alatt. Utána a Dolphinsban volt három évig 1121 yardést és egy TD-ért, majd kikukázta a New England Patriots. Welker ekkor Tom Brady abszolút kedvenc elkapója lett, ha épp egészséges volt, vagy Brady dobált neki, akkor 110+ elkapásokat és 1000+ yardokat hozott szezononként. Tom Bradyvel a háta mögött nem nagyon volt jobb slot elkapó a ligában nála: ötszörös Pro Bowler, négyszeres All Pro, háromszor pedig a legtöbb elkapást jegyző játékos lett. Ezután Peyton Manning mellé igazolt a Denverbe, ahol egy 10 TD-s szezonnal mutatkozott be minden idők egyik legjobb támadógépezetében.

 

Karrierje is Denverben kezdett drasztikusan hanyatlani, köszönhetően a sorozatos agyrázkódásoknak. Nem is tartott igényt rá a csapat két év szolgálat után. Később szezon közepén igazolta le a Rams, de csak 8 meccsen lépett pályára: 13 elkapás, 108 yard, 0 TD. 2015-ben vonult vissza.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!