Connect with us

Hír

Wright titanses karrierje a végéhez közelít

Kendall Wright 2012-ben első körös pickje volt a Tennessee Titansnek és sokan Steve Smith-hez hasonlították. Ennek ellenére nem futott be valami nagy karriert és saját bevallása szerint úgy érzi, jövőre már nem lesz ott:

 

Az utolsó mérkőzésen a 2017-es Titanst láttam, és én nem voltam a tagja. Ez van. Voltak jobb és rosszabb periódusaim, de élveztem az töltött éveket” – mondta a játékos.

 

7915220

 

 

Wright sokáig sérült volt, teljes értékűen a Browns ellen tudott visszatérni, ahol rögtön 133 yarddal és egy TD-vel nyitott. Azonban a 14. hétre lassan kikopott a csapatból: előbb a padon, majd végül az inaktívak listáján találta magát. Pedig 2013-ban még 97 elkapása és 1079 yardja volt, ám azóta sem tudta ezt a teljesítményt megismételni.

 

Persze nem volt könnyű dolga, volt, hogy évente többször változott az irányítója kiléte, de mivel Marcus Mariotát nem tudta megszokni, így tényleg nincs sok jövője Tennesseeben. A szezont 29 elkapással és 400+ yarddal fejezte be, Mike Mularkey mester szerint azonban még nem hozták meg vele kapcsolatban a végső döntést. Bár így meglepő lenne, ha maradni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!