Connect with us

Hír

Quinn saját Atlantát akar, de az alapokat Carolltól kapta

 

 

Mielőtt Dan Quinn az Atlanta Falcons főedzője lett volna, a Seattle Seahawks védőkoordinátora volt Pete Caroll mellett. Egy szerdai interjúban ezt a kérdéskört feszegették és a Falcons védelmét párhuzamba vonták a Seattle-ével.

 

quinn

 

„Természetesen Caroll, rengeteget tanított és sok tanácsot kaptam tőle, valamint az akkori sémákból is sokat tanultam.” Kezdte az interjút Quinn, majd beszélt arról is, hogy rengetegen hatottak rá pályafutása során, például az egyetemen tevékenykedő védőmágus, Nick Saban is. Végül hozzátette, hogy bár sok emléke megmaradt, már saját utakon ját és tovább fejleszti eddigi ismeretit. „Soha nem akartam egy Atlanta Seattle Eastet létrehozni, egy saját Atlantát akarok, ez nagyon fontos nekem.”

 

Az hogy Quinn a Seattle mintájára akarja szabni a Falcons csapatát, akkor erősödött fel, mikor megszerezték a drafton Nealt, akiben sokan a következő Chancellort látják. Egyelőre Neal rá is szolgál erre az összehasonlításra és bár még az út elején jár, nagyon biztató a játéka. A Falcons védelmében amúgy is rengeteg a fiatal játékos, akik már most első éveikben meghatározót tudnak nyújtani, így nem kizárt, hogy 2-3 év múlva egy Seattle magasságokban emlegetett védelem szemtanúi lehetünk.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!