Connect with us

Hír

A Texans és a Bucs is szívesen látná Petersont

 

Adrian Peterson, az utóbbi évtized legjobb futója 18 millió dollárt keresni a Vikingsnél, ami ki van zárva, így vagy belemegy egy alapos fizetéscsökkentésbe, vagy pedig keres magának új csapatot. A sorsa tehát bizonytalan, viszont nem marad munka nélkül, az szinte biztos.

 

Adrian-Peterson-says-hes-entering-his-prime

 

A 31 éves klasszist szívesen látná a Texans DeAndre Hopkins szerint, illetve a Bucs Lavonte David szerint. A Tampa Baynek még lenne is rá esélye, hisz Doug Martin a teljesítményfokozó használata miatti eltiltásával 7 millió dollártól esett el, a Tampa valószínűleg már nem számol vele. Így hát belefér AP a büdzsébe, ráadásul rájátszás contender csapatba kerülne.

 

A Texans is contender a maga módján, viszont ott van egy bizonyos Lamar Miller, a 25 éves futó pedig éppen nem csinált hülyeséget, és bár nem volt annyira jó, de nem is volt pocsék. Nyilván, nem egy Peterson, de őt nem lehet elküldeni, még 8,5 millió dollár garantáltja van, ami több, mint a 2017-es teljes fizetése.  Nem beszélve arról, hogy Peterson az utóbbi három évben csak egyszer nem fejezte IR-en a szezont, így a nagyon futó hiányos csapatokon kívül nem nagyon vállalnák be. Mondjuk egy Packers vicces lenne.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!