Connect with us

Szabadügynök

Top10 szabadügynök pass rusher

 

Idén a szélső védőjátékosok között inkább falemberekben, vagy a jellemzően falban játszók között erős a felhozatal. Lássuk hát. Több nagy név nem került be, mint Freeney, Ware, vagy Peppers, ők a szó szoros értelmében értékesek lennének, viszont vagy idősek, vagy már bőven leszálló ágban vannak, így a pozíció szabadügynök-bőségét figyelembe véve nem számoltunk velük.

 

1. Melvin Ingram, SD, 28

 

Ingram és a második Jones teljesen ugyanolyanok. Magas szinten játszanak, 3-4 éves szerződésre fiatalok. Ingram valószínűleg marad a Chargersben, és pont ezért nálam magasabb az értéke egy hajszálnyival. Bosa miatt sokkal ütőképesebbek, mint ami Arizonában lenne Jones maradásával. Ingram komoly, évi 10-15 milliós szerződésre számíthat. PFF 88.1, #6.

 

ingram

 

2. Chandler Jones, ARI, 27

 

Jones biztosan szerződést fog kapni, ekkora ziccert nem hagy ki a Cards sem. Két számjegyű sacket hozott össze idén is, Ingramhez hasonlóan 3-4 éves, évi 10-15 milliós szerződést kaphat, de nem lennék meglepve, ha ez akár 16-ig is felmenne. PFF 87.4, #7.

 

3. Jason Pierre-Paul, NYG, 28

 

JPP kevés ujjal is újat mutatott (höhö), elképesztően jól épült fel a sérüléséből, és az idei, majdnem elit évét is egy elhúzódó ágyéksérüléssel hozta le, így mindenképp várhat 3-4 évre évi 10-15-ös szerződést, talán egy fokkal kevesebbet, mint Ingram vagy Jones. PFF 86.2, #13.

 

jasonpierrepaul

 

4. Nick Perry, GB, 27

 

Fiatal, tehetséges, teljes mértékben látszik, hogy csak egy jó edző hiányzik, hogy megkapja sokaktól az #elit hashtaget. Ő már a következő kategória, évi 10 milliót biztos nem fog keresni, 8 körül lehet a plafon. PFF 82.2, #19.

 

5. Mario Addison, CAR, 29

 

Addison veterán a maga 29 évével, viszont még lesz benne 2-3 év simán, valahol Robert Ayers fölé lehet belőni, évi 7-8 millióval. PFF 83.6, #16.

 

6. Charles Johnson, CAR, 31

 

A Panthers gondban van, a két minőségi szélső védője ugyan nagyon jó, de öregszenek, és most sok pénzt fognak kérni. Johnson elég sokat sérült az utóbbi években, így inkább a bizalom, mint a valós kilátások helyezték őt a hatodik helyre. Addison alatt kaphat pénzt, ha egyáltalán megtartják. Nem elképzelhetetlen, hogy inkább ráfekszik a Panthers egy zöldfülűre, akinek Johnson pénzének ötödét fizetik, de nem az ötödteljesítményt kapják. PFF 81.4, #25.

 

7. Jabaal Sheard, NE, 28

 

Sheard a jelenlegi 2 év/11 millós szerződésénél nem valószínű, hogy sokkal többet kapna New Englandben, de máshol sem biztos, csak ha nagy az ínség. A teljesítménye nem konzisztens, így sokkal többet nem érdemelne évi 6 milliónál. PFF 79.6, #36.

 

8. Datone Jones, GB, 27

 

Nagy savazást kaptam a szerkesztőségben ezért a helyért neki. A helyzet az, hogy Jones után már nagyon másodvonalbeli játékosok vannak csak, és az életkora alapján Alexander és Harrison elé helyeztem őket. Idén sokat volt rotálva a 4 pass rusher, ami az előnyére vált, a folyamatos fejlődés meglátszik rajta. Néhány milliót kaphat, azért ő már nem az a bomba FA-igazolás. PFF 69.2, #61.

 

9. Lorenzo Alexander, BUF, 34

 

Na vele már gondban vagyok. Sack-specialista, az biztos, viszont mellé 34 éves lesz, így nagy pénzt már nem kaphat. Reálisan 2, jó esetben 3 év, 6-8-10 millióval, teljesítményalapú ösztönzőkkel. PFF 80.6, #29.

 

10. James Harrison, PIT, 39

 

A kipattintott nagyfater, aki leguggolja a fél világot. Viszont ő is öregszik, hiába az idei nagy teljesítmény. 1 év, 1-2 millió, de kevés garantált. Dupree kivirágzásával háttérbe szorulhat. PFF 86.7, #11.

 

harrison

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!