Connect with us

Hír

Weatherspoon mentor szeretne lenni

Az Atalanta Falcons védelme a fiatalok robbanékonyságára épül, idei eredményességüket látva pedig valószínű, hogy ezen a vonalon fog továbbhaladni az egység. Ahhoz, hogy igazán jó legyen egy defense persze nem elég az atletikusság, a rutin legalább annyira fontos, a veterán linebacker Sean Weatherspoon pedig ezt személyesítené meg.

 

 

„Most arra koncentrálok, hogy befejezzem a rehabilitáciom, utána pedig folytatom a kemény munkát. A fiataloknak szüksége van az idősebb játékosok tapasztalataira és jelenlétére, én pedig úgy érzem, hogy sokat tudnék segíteni nekik a pályán.”

 

Weatherspoon idén Achilles-szakadás miatt mindössze 4 mérkőzésen tudott pályára lépni. De’Vondre Campbell és Vic Beasley kiváló szezonja miatt feltehetően majd csak backupként számít rá a Falcons, viszont a 2010-es első körös játékos rutinjára nagy szükség lesz, hiszen a Falcons másik tapasztaltabb linebackere, Paul Worrilow feltehetően nem tér vissza a piacról Atlantába azok után, hogy az újonc Deion Jones kiszorította őt a kezdőből.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!