Connect with us

Hír

Chase Daniel lehet a megoldás a Jetsnél?

 

A New York Jetsnél úgy fest irányítókrízisről beszélhetünk, hiszen nincsenek arra utaló jelek, hogy a rosteren lévő Bryce Petty vagy Christian Hackenberg megkapná a csapatot 2017-re. Ennek örömére rengeteg nevet bedobnak a kalapba, talán csak azokét nem, akik már, vagy még nincsenek a világon. Ezúttal az Eagles csereirányítója a legújabb “áldozat”.

 

chase_daniel

 

Danielt Doug Pederson hozta magával Kansas Cityből Philadelphiába, és kerek egy napig úgy tűnt, hogy ő lehet az Eagles irányítója 2016-ban, de aztán inkább Carson Wentzt dobták a mély vízbe. 8 éves NFL karriere ellenére mindössze 78 passzkísérletet tud felmutatni, ráadásul a megítélése sem túl hízelgő, egy átlagos irányítónak tartják – mert az is. Miért kellene akkor egy átlagos irányító a Jetsbe?

 

A képlet egyszerű. A Jets új támadókoordinátora John Morton, aki két évig volt a Saints elkapók edzője, ezáltal két évig dolgozott Sean Paytonnal is, akit nem mellesleg a legnagyobb mentorának tart. Chase Daniel 4 évig volt a Sean Payton vezette Saints kötelékében, ezáltal Morton és közte meglenne egy közös alap, amit egy embertől tanultak meg.

 

john_morton

 

Hogy ez mennyiben fog megvalósulni, arra nem tennék nagy összeget, de gondolkodtatónak nem rossz felvetés. Morton sémájába (papíron) passzolna, ugyanolyan West Coast offense-t képzel el, amilyen Andy Reid Chiefse is, ahol Daniel szintén lehúzott 3 évet. Daniel egy 3 éves, 21 millió dollárról szóló szerződést írt alá az Eaglesszel, 2017-re és 2018-ra 8 millió dolláros cap hitje lenne, ami bőven baráti a Jets anyagi helyzetére nézve. Ráadásul az Eagles sem áll túl jól a salary cappel, így az ö érdekük is lehetne ez a csere, akár alacsonyabb ellenértékért is.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!