Connect with us

Hír

Barwint elcserélné az Eagles

 

Állítólag több csapat is bejelentkezett Connor Barwinért, az Eagles 30 éves defensive endjéért. Aki egyébként karrierje egyik leggyengébb szezonján van túl, ráadásul 2014-es 14,5 sackes szezonja is úgy tűnik, csak szép emlék marad csupán.

 

cb

 

Hogy mit adhatnak érte, az nagyon jó kérdés, vélhetőleg egy hátsó körös picket. Ennek oka nem is feltétlen a gyenge teljesítmény, hanem az, hogy 8,3 millió dollárt keresne az új csapatánál, miközben annak maximum a felét érné meg jelenleg. Ráadásul 2019-re is van érvényes szerződése, ami pedig 10 milliót jelentene, ha el is viszi valaki, komolyan át kellene alakítani a kontraktusát.

 

A legfőbb érdeklődők között állítólag a Packers, a Ravens és a Colts lehet, viszont a Packers aligha fizetne neki ennyit, a Ravensnek gyárilag nincs rá pénze, így legjobb esetben a Colts lehet a befutó. Ők viszont már megjárták a kiöregedett Eagles játékosokkal, Trent Cole is nagyon mellé ment. Sokkal valószínűbb egyébként a cut, ami az Eagles szempontjából igazából mindegy is, hisz így is, úgy is 8,3 milliót spórolt rajta.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!