Connect with us

Hír

Bennett nem ír alá a piac kezdetéig

 

Martellus Bennett már többször egyértelművé tette, hogy a Super Bowl győzelem után egyértelműen a foci utáni életére fog koncentrálni, ami egy burkolt célzás arra, hogy nagyon sok pénzt szeretne keresni. Épp ezért tesztelni akarja a piacot és nem fog semmilyen szerződést aláírni a Patriots-cal Ian Rapoport szerint.

 

bennett

 

Bennett 55 elkapással, 701 yarddal és 7 TD-vel zárta a Bostoni kalandját, nem beszélve a Super Bowl győzelemről, így szeretne komoly pénzeket keresni. Hogy az mennyi, egyelőre nem tudni. A Spotrac szerint a piaci értéke 6 millió dollár, a top5 TE fizetés 9 millió dollártól körül kezdődik, a maximális ár valahol 7 millió lehet neki.

 

9 millió dollárt jó eséllyel még a Browns vagy a 49ers sem fizetne neki, ugyanis ilyen összeget kap a 27 éves Rob Gronkowski, a 26 éves Jordan Reed, a 27 éves Travis Kelve és a 30 éves Jimmy Graham (igaz, neki ez már az utolsó éve). Mind a négy játok messze Bennett fölött van játéktudásban, Julius Thomas példája pedig jól mutatja, hogy óvatosan kell bánni a top irányítók által naggyá tett játékosokkal.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!