Connect with us

Hír

Remélem a Vikings értékeli a tehetségemet

 

A Vikings az utóbbi négy évben háromszor is hozott cornert a draftról a kori körökben, de nem mindenki vált be. Épp ezért nem meglepő, hogy Terence Newman vagy Captain Munnerlyn töltötte a második és harmadik legtöbb időt a pályán. Utóbbinak ráadásul a szerződése is lejár és szeretné, ha a csapat értékelné a tehetségét:

 

“A védelmek a meccsek 80 százalékában nickel felállásban játszanak. Az edzők végre rájöttek, hogy a slot/nickel corner igenis fontos pozíció, hisz mindenki passzolni akarja a labdát. Nagyon bízok benne, hogy a Vikings is látja ezt, hisz rengeteget játszottunk ilyen felállásokban, és remélem, hogy értékelik a pozíciómat, a tehetségemet, és itt tartanak.”

 

NFL: Chicago Bears at Minnesota Vikings

 

Bár abban igaza van Munnerlynnek, hogy rengeteg a nickel felállás, ő maga pedig a harmadik legtöbb snappel rendelkező corner volt a csapatnál, mégsem valószínű, hogy megtartják. Ott van ugyanis a 2015-ben 1/11-es Trae Waynes és a 2016-ban második körös Mackensie Alexander, akikben nem véletlenül fektetett olyan sokat a csapat, ráadásul még mindig jóval olcsóbbak, mint a 28 éves veterán. Ettől függetlenül más csapat biztos megfizeti majd a szolgálatait.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!