Connect with us

Hír

Cserélhet a 49ers Cousinsért, de Romo is képben van

 

Az NFL Networkos Daniel Jeremiah szerint az NFL combine alatt nyélbe ütheti a 49ers és a Redskins a Cousins cserét. Egyelőre ez sem több, mint pletyka, bár lenne értelme a dolognak, hisz Kirk és a Redskins viszonya nem a legjobb, ráadásul a legtöbbet a 49ers-szel hozták szóba. A csere úgy nézne ki, hogy Kirk Cousinst és az 1/17-es picket adná a Redskins a 49ers 1/2-éért.

 

ns_22mooreinsider10gm.JPG

 

Első látásra az üzlet nyertese egyértelműen a 49ers, hisz eddig nem volt soha szó arról, hogy ők is kapnak első kört. Így viszont egy top15-ös QB mellé még egy 1/17 is jutna nekik, ami azért bőven megéri még akkor is, ha Kirk 23-24 millió dolláros fizut fog kérni. A Redskinsnek is jó végül is az üzlet, hisz 1/2-re tulajdonképpen azt húznak, akit csak akarnak.

 

Bár nem konkértan ezzel a cserével kapcsolatban, de olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a Redskins erősen érdeklődne Tony Romo iránt, amennyiben a Cowboys megválna tőle. Fura lenne Romót Washingtonban látni, nem hiszem, hogy Jerry Jonesnak tetszene az ötlet, de tény, hogy a Redskins offense messze a legjobb a vele összefüggésbe hozott csapatok közül. Ha összejönne a csere és még Romo is, akkor tényleg azt mondanám, hogy mindenki jól járt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!