Connect with us

Hír

A szív bajnoka nem adja fel

Michael Oher, a Carolina Panthers tackle-je még mindig nem ment át a liga agyrázkódásszűrő protokollján, de nem adja fel és továbbra is azon van, hogy a 2017-es szezonban ismét pályára léphessen.

 

A bal oldali tackle 13 mérkőzést hagyott ki tavaly, mivel az Atlanta Falcons elleni negyedik heti mérkőzés előtt agyrázkódást diagnosztizáltak nála az orvosok.

 

GTY_Michael_Oher_jrl_160204_16x9_992

 

Oher állapotáról a Panthers vezetőedzője, Ron Rivera azt mondta, hogy még mindig azon van játékosa, hogy kikerüljön a protokollból.

 

„Minden nap keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a pályára. Mi optimisták vagyunk vele kapcsolatban, a többi már csak az orvosokon múlik.”

 

Azonban hiába nagy küzdő a vakoldali tackle, Rivera azt is elmondta, hogy igyekeznek majd erősíteni a szabadon igazolható játékosok piacáról, mivel az elmúlt években rengeteg problémájuk adódott támadófal inkonzisztens teljesítményéből, ráadásul a csapat alap esetben jobb oldali tackle-jének, Mike Remmersnek a szerződése is lejár, úgyhogy az ő jövőjéről is dönteni kell. Ha pedig két kezdő tackle-jét vesztené el a Panthers rövid időn belül, akkor bőven vakarhatná a fejét a gárda edzői stábja, hogy hogyan fogják tehermentesíteni a futások alól Cam Newtont.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!