Connect with us

Hír

Aldon Smith: Visszatérek!

 

Ian Rapoport szerint Aldon Smith márciusban végre megkapja az engedélyt a játékra, már amennyiben semmilyen hülyeséget nem csinál addig. A Raidersnél így akár öszeállhat a Khalil MAck, Bruce Irvin, Aldon Smith trió.

 

Visszatérek és senki sem állíthat meg!” – mondta a pass rusher.

 

NFL: Oakland Raiders at Pittsburgh Steelers

 

Aldon Smith 2015. november 17-én kapta meg az egy évre szóló eltiltását, ami természetesen már lejárt, azonban Roger Goodell komisszár nem nagyon akart eddig foglalkozni Smith ügyével. Nem mondhatjuk tehát, hogy az NFL a legkorrektebb módon járt el.

 

Smith-t a 2011-es draft első körének 7. választásával hozta el a 49ers, ahol újoncként 14 sack-kel mutatkozott be. Második szezonjában 16 meccsen 19.5 zsákolás került a neve mellé, eddigi karrierje során 59 meccsen 47,5-szer vitte földre az ellenfelek irányítóit. Pályán kívüli balhéi miatt azonban elköszöntek tőle, így került Oaklandbe, ahol 2016-ben egyéves szerződést kötöttek vele. Azonban mivel nem engedtél pályára lépni, így a szerződése csúszott egy évvel, tehát 2017-re még érvényes kontraktusa van. Ha a Raiders nem küldi el, 5,75 millió dollárt kereshet majd.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!