Connect with us

Hír

Az Eagles adhat még egy esélyt Jamaal Charlesnak

 

A Chiefs nagyon jól áll futóposzton. Ott van nekik Spencer Ware, Charcandrick West, ráadásul leigazolták C.J. Spillert, tehát van egy első számú, egy második számú és egy harmadik downos futójuk is. Ráadásul hárman együtt összesen jó, a 2,5 millió dollárt foglalnak a Chiefs fizetési sapkájából. Ez pedig felveti a kérdést, hogy mi lesz a 6,1 milliót kereső, halott pénz nélkül elküldhető Jamaal Charlesszal.

 

jamaal

 

Az egykori harmadik körös, de már 30 éves Charles fénykorában top5-ös futó volt a ligában. Elkapásokban zseniális, futásokban pedig mindössze egyszer, a tavalyi 12 futókísérlete során hozott 5 yardos átlagnál rosszabbat. Egy elképesztően sokoldalú és tehetséges, elit futóról beszélünk, csakhogy az utóbbi két évben összesen nyolc meccsen játszott a lehetséges 35 helyett (rájátszással együtt), ráadásul nélküle is simán PO-ba jutott a Chiefs, sőt tavaly egyenesen második kiemeltek lettek. A csapatnak ugyanakkor nincs szinte semmi költőpénze, amikor olyan játékosok szerződése jár le, mint Eric Berry vagy Dontari Poe, így nagyon sanszos, hogy Charles repülni fog.

 

Ebben az esetben az Eagles lehet számára a legjobb és talán egyetlen komolyan vehető állomás. Doug Pederson mester anno Charles koordinátora volt, tisztában van a játékos képességeivel, az Eaglesbe ráadásul elférne egy top futó, Charles pedig egy viszonylag olcsó és nagy potenciállal rendelkező opció lehet. Már csak a Ryan Mathewsra szánt pénzből (ha kivágják), meg lehet Charles bére: egészségügyileg ugyanannyira stabilak, de legalább Charlesból lehet top játékos is még pár évig.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!