Connect with us

Hír

Brandon Marshall jó lenne a Ravensben

 

A Ravens assistant GM Eric DeCosta szerint a csapat nagy erőkkel fog keresni olyan possession elkapót a piacon, aki képes kritikus pillanatokban elkapni a labdát, megcsinálva a játékokat és megszerezve a first downokat. A Baltimore Sunos Jeff Zrebiec szerint ez az elkapó Brandon Marshall lehet.

 

brandon-marshall

 

A szombati Jets FA-kitekintőben írtuk, hogy a New York-i csapat teljes átalakuláson mehet át, aminek akár Nick Mangold és Brandon Marshall is az áldozata lehet. Előbbi már meg is történt, utóbbira pedig elég nagy az esély. A Ravens az utóbbi időben előszeretettel alkalmaz veterán, a karrierjük végéhez közelítő elkapókat, elég csak Anquan Boldinra, Steve Smith-re vagy Mike Wallace-ra gondolni. Marshall illene a sorba, ráadásul ő kvalitásait tekintve tényleg elit, akire nagy szüksége lenne a csapatnak, bár az más kérdés, hogy mennyire tudnák megfizetni.

 

Marshall jelenleg 7,5 millió dollárt keresne a Jetsben. Mike Wallace 5,75 milliót kap évente, Steve Smith 3,5 milliót kapott, mindkét összeg elég alacsony egy Marshall kaliberű elkapónak. Ha nem is menne az összeg tíz felé, de az a 7,5-8 millió dollár reális lehet a számára, ami hacsak el nem küldik Wallace-t, nem nagyon férne bele. Persze láttunk már olyat, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben valaki áron alul ír alá, a Ravens safety Eric Weddle sem 6,5 milliót ér évente kvalitásai alapján.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!