Connect with us

Hír

BREAKING: Antonio Brown messze a legjobban kereső elkapó!

 

A Steelers további négy évig, egészen a 2021-es szezon végéig magához láncolta Antonio Brownt. A klasszis elkapó ez idő alatt 68 millió dollárt fog keresni, ami toronymagasan a legtöbb az egész mezőnyben.

 

AB

 

 

Tulajdonképpen AB jelenleg az új Megatron, legalábbis ami a fizetését illeti. Két millióval keres többet mint AJ Green, hárommal, mint Dez Bryant vagy Julio Jones, és főleg utóbbival kapcsolatban nagy a különbség, hisz nagyon sokat lehetne azon vitázni, melyikük a jobb. Másrészt, ha azt nézzük, hogy Brown évi 8 millió dollárért hozott négy év alatt 6000+ yardot és 43 TD-t, valamint négy Pro Bowlt és négy All Pro címet, akkor az egyik legdurvább alul fizetésről van szó.

 

 

Illetve ne feledjük azt, hogy Brown idei 13 milliós capjéből 9 millió kvázi áláírási bónusz és csak 4 millió alapfizetés. Ha így nézzük, akkor Brown 2017 és 2021 között összesen 72 millió dollárt fog keresni, ami mindössze 14,4 millió dollár új pénz öt évre, tehát a szerződés egészét tekintve nem csinálta rosszul a Steelers.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!