Connect with us

Hír

Calais Campbell iránt érdeklődik a Redskins

 

Az ESPN-es John Keim riportja szerint a Redskins meg fogja környékezni Calais Campbellt a szabadügynök-piac nyitása után. A Redskinsnek van a 7. legtöbb pénze a fizetési sapka alatt az OverTheCap szerint, a védelmük viszont az ötödik legtöbb yardot engedte meccsenként, így elfér náluk az erősítés.

 

NFL: Seattle Seahawks at Arizona Cardinals

 

Campbell remek fit lenne a csapatnál, 3-4-es endként akár Ricky Jean-Francois, akár a lejáró szerződésű Chris Baker helyére érkezhetne és minőségi előrelépést jelentene hozzájuk. Sőt, ha a Redskins megtartja Bakert, akkor egy nagyon pofás kis védőfalat is össze lehetne hozni Cambell érkezésével.

 

A Cardinals ikonikus védője a 2008-as draft második körében került a ligába és egész karrierje során Arizonában játszott. Kilenc év alatt összesen hat meccset hagyott ki, 56,5 sacket és 42 leütött labdát jegyzett 3-4-es endként. Többszörös Pro Bowler és All Pro, tavaly a második legjobb belső falember volt az egész mezőnyben, mindössze Aaron Donaldot értékelték magasabbra. 31 éves lesz, tehát nem fiatal, viszont egy 3-4 éves szerződés évi 9-10 millió dollárral összejöhet neki, és teljesítménye alapján rá is szolgált.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!