Connect with us

Magyar foci

Egy hónap és itt a HFL!

 

Már csak kereken egy hónapot, vagyis pontosan négy hetet kell várni arra, hogy hazánkban útjára induljon a legrangosabb amerikaifoci liga, az idénre új névszponzorral rendelkező Ratio Média Hungarian Football League!

 

IMG_0641

 

Az első forduló programja:

 

Március 25: DAK Acél Dunaújváros Gorillaz – Budapest Wolves

Március 26: Miskolc Steelers – Budapest Cowbells

Április 9.: Győr Sharks – Eger Heroes

 

A teljes programot ezen a linken éritek el.

 

A DigiSport mindhárom mérkőzést élőben közvetíti, majd minden további fordulóból egy-egy találkozót, illetve a rájátszás mindhárom mérkőzését, azaz összesen 10 HFL-meccset láthatunk idén élőben a tévéképernyő előtt ülve. De ez nem minden, ugyanis minden forduló közötti szabad hétvégén magazinműsorral is jelentkeznek!

 

Természetesen mi sem maradunk le az első osztály küzdelmeiről, egyfelől beépültünk a Digi stábjába, így feltehetőleg minden tévés meccsen kint leszünk, de a nem közvetített találkozók közül is szeretnénk minél többet megtekinteni, amit pedig látunk, azt le is írjuk, így próbálunk minél több összefoglalóval, helyszíni beszámolóval jelentkezni. Ezen felül tervezünk minden csapatról bemutatót is írni a rajt előtt, tehát próbálunk minél jobban ráfeküdni a magyar focira, természetesen amennyire időnk engedi a szabadügynök-piac és draft mellett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!