Connect with us

Hír

Marshall: Nem Brady minden idők legjobb játékosa

 

Lassan nem marad olyan aktív vagy visszavonult játékos, aki ne szólalt volna már meg Tom Brady nagyságát illetően. Most éppen Brandon Marshall, a New York Jets elkapója fejtette ki a véleményét az ötszörös Super Bowl győztes irányítóról:

 

Nem Brady minden idők legjobb játékosa. Nem. Ott a probléma, hogy eleve azzal kezdjük a vitát, hogy ha egy irányító nagyon jó, akkor vélhetően ő az abszolút legjobb játékos, de ez nem igaz. Amikor a legjobba gondolok, akkor valami olyan játékosra gondolok, aki multifunkcionális és több mindenre használható. Számomra például JJ Watt minden idők legjobb játékosa, hisz tud játszani defensive endet, tight endet, beteheted tackle posztba, ha lefogy egy kicsit, akkor akár safety és linebacker is lehet. Ilyen a legjobb játékos

 

New York Jets v New England Patriots

 

Marshall megemlítette még lehetséges jelöltekként Reggie White-ot, Deion Sanders és Jerry Rice-t is. Ezt az érvelést is el lehet egyébként fogadni, bár azért az eléggé valószínű, hogy Tom Bradyvel hamarabb lenne Super Bowl győztes például a Browns, mint mondjuk JJ Wattal.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!