Connect with us

Hír

Develin, Harris, Allen, Tomlinson – hírcsokor

 

Egy játékosát azért csak nem engedte ki a piacra a Patriots. Meglepetésre ő a fullback, James Develin, aki további 2 évre írt alá 2.8 millió dollárért.

 

DeAndre Levy egyelőre marad Detroitban, ugyanis a csapat nagyon vékonyan áll LB poszton. A remek linebacker 2013-ban és 2014-ben közel elit szinten játszott, azonban az utóbbi két évben csak hat meccsre volt képes.

 

A Chargers Hall of Famer futója, LaDainian Tomlinson új munkát kapott a csapattól: a front office-ban fog dolgozni.

 

Az Eagles könnyen elveszítheti a szabadügynökpiacon Bennie Logant, azonban nem akarják a másik defensive tackle-jüket, Beau Allent is. Allan nem volt kezdő, de ha Logan távozik, akkor kezdő szerep is hárulhat rá, ráadásul jóval kevesebbet kérne, mint kollégája.

 

Chip Kellynek nem jött össze sem a Jaguars, sem a Patriots, sem pedig a Falcons, így kénytelen más munkát keresni. Jelenleg Foxnál próbálkozik, mint jövőbeli tévés szakértő.

 

kelly

 

Ryan Harris visszavonul. A Broncos 2007-es harmadik köröse 115 meccsen játszott a Denver, a Texans, a Chiefs és végül a Steelers színeiben.

 

A running back Chris Johnson, akinek nemrég döntötték meg a 40 yardos rekordját, még úgy gondolja, hogy van benne egy-két nagy játék. Az egykor elit, de már 31 éves futó jelenleg szabadügynök.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!