Connect with us

Hír

Fox: Lőtávolban vagyunk

A Chicago Bears jelenleg az 1/3-as picket birtokolja a 2017-es NFL Drafton, tehát a harmadik legrosszabb csapat voltak az egész ligában a tavalyi évet tekintve. A franchise történetében 1969 óta nem szenvedtek el egy szezonban ennyi vereséget. Ehhez képest a főedző John Fox nagyon is optimista a csapatával kapcsolatban. Már decemberben is azt nyilatkozta, hogy közelebb voltak, mint gondolnánk, de erre most rátett még egy lapáttal.

 

“Nagyon sok változáson mentünk keresztül. Szerintem jobbak lettünk ezáltal. Sajnos nem járkálhatunk kitolt mellkassal emiatt, hiszen az utóbbi két éves mérlegünk nem ad erre okot. Én viszont magabiztos vagyok, Ryan Pace is kiváló munkát végez és továbbra is így fog tenni. Megértem, hogy nyerni kell. Végre úgy érzem, hogy lőtávolban vagyunk.”

 

 

Fox a négyéves szerződésének harmadik évébe lép és csupán 9-23-as mérleget tud felmutatni.

 

“Azt gondoltam, hogy jobban fogunk állni mostanra. De ettől még pozitívan állok hozzá és bátorít, hogy merre haladunk. Csak azt hittem, hogy ez kicsit hamarabb fog megtörténni.”

 

A Bearsnél nem rózsás az irányítóhelyzet, Mark Sanchez dobta tavaly a legtöbb passzt a rosteren lévő QBk közül, szám szerint 18-at, azonban Mike Glennonnak adtak szép kis pénzt, hátha beválik és kivezeti a csapatot a gödörből. Az 1/3-as pickkel érdekes lesz figyelni, hogy irányítóba szeretnének-e beruházni, vagy erősítenék a csapatot más posztokon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!