Connect with us

Hír

Ha Freeman megkapja a nagy pénzt, húgait járatná egyetemre

 

Devonta Freeman jelenleg évi $676 ezret keres csupán, pedig tavaly már minimum top10-es teljesítményt nyújtott. A jövőre lejáró  szerződésének meghosszabbításáról pedig már több helyen lehetett olvasni, hogy míg a játékos és ügynöke örülnének egy miharabbi megállapodásnak, a csapatnál ezt egyrészt nem kapkodják el, másrészt pedig nem is biztos, hogy egyáltalán megteszik jövőre.

 

Freeman kétszeres Pro Bowler és elmondása szerint azért szeretné, hogy megfizessék, mert egyrészt megérdemli, másrészt szeretne segíteni húgainak.

 

“Mindegyiküknek szeretném fizetni az egyetemi tanulmányait. Ahonnan én jövök, a suli nem volt élvezhető. Szeretném megmutatni nekik, hogy ha jól csinálják és ha egy céllal mennek egyetemre, akkor az bizony élvezetes lehet.”

 

 

A szerződéséről pedig így beszélt:

 

“A mi részénkről türelmesek vagyunk. Én egyértelműen azért csinálom ezt, hogy gondoskodhassak a családomról és segíthessek másokon. Semmi kapzsiságról nincs szó, vagy hogy nagyon szeretnék ezt-azt. Nem a pénzért focizok, hanem mert imádom.”

 

Freeman Shanahan alatt a csapat egyik legfontosabb tagja volt, érdekes lesz figyelni, hogy az új támadókoordinátor milyen szerepet szán neki és a fiatalabb Tevin Colemannek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!