Connect with us

Hír

Két igazolás is történt Green Bayben

 

Az offseason során Ted Thompson, a Packers GM-e tett pár utalást arra, hogy idén egy fokkal aktívabban néznek körül a szabadügynök piacon, és várható más csapattól érkező játékos szerződtetése. Három játékosról már tudtunk, most itt a negyedik új arc, plusz egy újraigazolás is sorra került.

 

 

Időrendben haladva kezdjük az újraigazolással, aki nem más lett, mint Christine Michael. A Seahawkstól (másodszor) elbocsátott játékos szezon közben érkezett Green Baybe próbajelleggel, de érthető okokból nem kapott túl sok szerepet, hiszen Ty Montgomery remekül helytállt ezen a poszton. Azonban jelenleg csak ő, és a másodévére készülő, a tavalyi szezont sérültlistán befejező Don Jackson volt a rosteren, és úgy tűnik, nem akarnak a tavalyi hibába esni, amikor csak a Lacy-Starks duóval vágtak neki a szezonnak. Az új szerződés részleteiről egyelőre nincs kiszivárgott információ, de vélhetően csak a 2017-es szezonra szól.

 

 

Azonban itt nem állt le a Packers, csütörtökön ugyanis bejelentették, hogy szerződtetik a Redskins szabadügynök belső védőfalemberét, Ricky Jean-Francois-t. A 30 éves játékost a 49ers draftolta 2009-ben, azóta megfordult a Colts és a Redskins mezében is. A korábbi 7. körös védő nagyon jól teljesít futás ellen, a Packers védelmében felállástól függően 3-4 DE vagy NT, illetve 4-3-as NT is szerephez juthat. Letroy Guion újabb eltiltása, valamint a védőfal folyamatos rotációja miatt bőven lehetőséghez fog jutni, valamint mentorálhatja a fiatal játékosokat. Szerződése 2017-re szól, ami alatt 3 millió dollárral lehet gazdagabb.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!