Connect with us

Hír

Lang hazatért

 

A michigani gyökerekkel rendelkező TJ Lang három éves szerződést kötött a Detroit Lionsszal. Az elit guardért a Seahawks és a Packers is versenyben volt, azonban a gyerekkori rajongás, az otthon (na meg egy valag pénz) mégis oroszlánt csinált belőle:

 

Nagyon sokáig voltam távol attól, ahol felnőttem. Tudom, hogy itt (Michiganban) mennyire éhesek a rajongók a sikerre, megértem őket, hisz gyerekként egy voltam közülük. Minden gyerek álma, hogy abban a csapatban játsszon, aminek szurkolt. Amikor jött ez a lehetőség, nagyon izgatott lettem, hisz egész évben ott lehetnék, ahol a családom, miközben részévé válhatok valami különlegesnek.”

 

 

A Langért folytatott versenyben a Packers tette a legkevesebbet le az asztalra a játékosért, 7 milliót ajánlottak neki évente. Valami hasonló lehet a Lions ajánlata is, hiszen sokáig úgy volt, hogy Lang a Seahawks 8 milliós ajánlatát fogadja el. Aztán megcsörrent a telefon, a Bob Quinn GM pedig 9,5 millióval ráígért mindenkire, Lang pedig a legboldogabb ember lehetett aznap: rengeteget keresve játszhat ott, ahol mindig is akart.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!