Connect with us

Hír

Oakland tett egy utolsó elkeseredett ajánlatot a Raidersnek

Elméletileg minden készen áll arra, hogy a Raiders Las Vegasba költözzön. Mark Davis tulajdonosnak legalább 24, de a becslések szerint 27-28 tulajdonosi voksa van a költözés mellett, ráadásul a pénzügyek is jók (nekik nem kell fizetni semmit), elméletileg célegyenesben van a projekt. Csakhogy Oakland városa nem akarja elveszíteni a csapatot, így tettek egy utolsó másodperces ajánlatot.

 

 

Oakland városa egy 1,3 milliárd dolláros stadionnal kínálta meg a csapatot. A tervezetük nagyon hasonló a Las Vegas-i projekthez: az NFL-től jönne 500 millió, 650 milliót adna kölcsön a Fortress Investment Group, ami pont ugyanannyi, mint amennyit a Bank of America adna a Las Vegas-i stadionért, valamint a csoport további 200 milliót ad infrastrukturális fejlesztésekre, amiből 150 milliót előre kifizetnek.

 

“Megtettük, amit tudtunk, már csak a Raiderszen és az NFL-en múlik” – mondta a város polgármestere az ESPN-nek. “Amiben bízok, hogy a Raiders maradni akar itt, mi pedig egy olyan tervvel álltunk elő, ami nem kerül nekik semmibe. Ráadásul mi olyat tudunk adni, amit Las Vegas nem: hűséget és hagyományokat.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!