Connect with us

Hír

Tomlinson újra a Chargersnél!

 

A Hall of Famer running back, LaDainian Tomlinson állást kapott a Los Angeles Chargersnél, mint a tulajdonos különleges asszisztense. A csapat által kiadott közlemény szeritn Tomlinson támogatni fogja a szervezetet és szélesíteni fogja a közösség elérését, miközben a franchise Los Angelesbe költözik.

 

 

“L.T. az egyik legszeretettebb és legikonikusabb alakja a Chargers történelmének. Az Los Angelesért folytatot küzdelmünkbe való aktív bevonása elengedhetetlen, hiszen ő testesíti meg mindazt, hogy mit jelent Chargernek lenni a pályán és azon kívül is.” – mondta Dean Spanos, a Chargers tulajdonosa.

 

Tomlinsont a Chargerst draftolta 2001-ban (1/5) és 11 éves pályafutásának nagy részét San Diegóban is töltötte, itt lett hatszoros All Pro, ötszörös Pro Bowler és NFL MVP is. Visszavonulásakor az ötödik helyen állt a futott yardok , hetedik helyen az all-purpose yardok, második helyen a futott TD-k és harmadik helyen az összes TD-k örökranglistáján. Jelenleg az NFL Networknél is dolgozik szakértőként – ezt az állását meg is tarthatja -, most februárban pedig beválasztották a Dicsőségek Csarnokába.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!