Connect with us

Draft

A 10 legjobb elérhető játékos a második napon

 

Az első körben minden kiválasztott játékos rajta volt a Top50 listánkon, így azt mondhatjuk, hogy igazán nagy meglepetés ilyen szempontból nem született, azonban bent maradtak még olyan prospectek a listánkról, akik nagyon jó értéket képviselhetnek a draft második napján.

 

1. Forrest Lamp, OG, Western Kentucky

 

Lamp nálunk a legjobb falember volt a classban, de úgy tűnik a csapatok lenyomták amiatt, mert túl rövidek a karjai és valószínűleg csak guard lesz az NFL-ben. De idén egyébként sem értékelték a falembereket, ami egyébként nem csoda, az egyik legrosszabb OL-class valaha, ha nem a legrosszabb. Lamp nagy steal lehet a második kör elején egy olyan csapatnak, ahol szükség van egy jó guardra, szerintem remek játékos válik majd belőle.

 

2. Quincy Wilson, CB, Florida

 

Egy remekül emberező, agresszív cornerback, akit valamiért a csapatok nem tartanak olyan magasra, de szerintünk ő is nagy fogás lehet majd a második körben, akár a végén is elérhető lehet majd.

 

3. Dalvin Cook, RB, FSU

 

A pályán kiváló, azon kívül nem. Az egyik egyetemi edzője mondta azt, hogy ha a csapatnál van, akkor parádés, de ha a csapattól távol, akkor nagyon problémás. Rossz a társasága, rossz emberekkel van körülvéve, de nem segített rajta a sok fumble-je, a sérülékenysége, a rossz combine számai és az állítólagos pocsék interjúi sem. Eagles vagy Buccaneers lehet a végállomása feltételezhetően.

 

4. Budda Baker, S, Washington

 

A következő honey badger? Baker egy rendkívül sokoldalú playmaker, remek ösztönökkel rendelkezik, de alulméretezett, egy nickel cornerback / free safety hibrid lehet belőle leginkább a nagyok közt.

 

5. Cam Robinson, OT, Alabama

 

Robinson igazából majdnem mindenre képes, amire egy tackle-nek szüksége lehet, azonban néha teljesen érthetetlen módon hagyják faképnél, ami meglehetősen aggasztó. Jaguars vagy Ravens a két tippem hozzá.

 

6. Obi Melifonwu, S, UConn

 

Elképesztő méretekkel és atletizmussal rendelkezik, sokoldalú és kiválóan szerel. Alapvetően safety lenne, de mondjuk ha a Seahaws behúzná, akár cornerbackként is kipróbálhatják.

 

7. Kevin King, CB, Washington

 

Magas, hosszú karok, elképesztő atletizmus, tipikus Seahawks-corner. A potenciálja az egekben, de engem azért a “floorja”, tehát a minimum teljesítménye aggaszt kissé, ezért is nem lett első körös.

 

 

8. Alvin Kamara, RB, Tennessee

 

Nagyon atletikus játékos, rendkívül jól vált irányt és a passzjátékban is használható célpont.

 

9. Chidobe Awuzie, CB, Colorado

 

Sokoldalú játékos Awuzie is, a szélen is a slotban is bevethető, illetve zónázásban és emberezésben is megállja a helyét. Ellenben nem egy playmaker és a szerelésein is javítani kell. Ő is ott vár még a Green Roomban Phillyben.

 

10. Joe Mixon, RB, Oklahoma

 

A sztorit talán már mindenki ismeri. Top tehetség, de a nőverős botránya miatt nem lehetett elő körös, a kérdés ma az lesz, hogy ki meri bevállalni a PR-blamát egy kiváló játékosért. Packers? Bengals?  Eagles? Ők lehetnek a legvalószínűbb opciók.

 

+1 érdekességképp

 

Valaki draftolni fogja ma szerintem a rúgó Zane Gonzalezt is, aki még Roberto Aguayonál is jobb kicker prospect állítólag. Persze nekünk nem fog tetszeni a pick, bárki is húzza ki ma.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!