Connect with us

Hír

A Browns a top 10-ben húzna irányítót

Tegnap a Browns elnöke, Sashi Brown adott információkat a csapat terveivel kapcsolatban, főleg hogy egy hét múlva a drafton övéké lehet a főszerep az 1/1-es választás miatt. A Brownstól a “moneyball-elv” miatt azt szokhattuk meg, hogy inkább lefelé mozognak, most viszont könnyen lehet, hogy fordulhat az irány.

 

 

Arról már írtunk korábban, hogy a Browns erős dilemmában van Myles Garrett és Mitchell Trubisky kiválasztása között az 1. választási jogon, mindkettőben van ráció. Mivel a Browns legközelebb a 12. választási jog birtokában van, az lehet nem lesz elég az általuk legjobbnak tartott irányító kiválasztására, ezen pedig csak a felmozgás segíthet.

 

„Nem zárjuk ki ennek a lehetőségét. A saját filozófiánk szerint mivel a draft tele van bizonytalanságokkal, a sok-sok draftcetliben hiszünk, minimalizálva ezzel a kudarcokat, és ezen drasztikusan nem is szeretnénk változtatni. Ez sem tökéletes természetesen, de minden csapat hibázik, akármennyit is készülnek a draftra, több draftcetlivel viszont nagyobb esélyed van jobb játékosokat választani mint a többiek. Szeretnénk sok fiatallal feltölteni a keretünket, és nem gondoljuk, hogy több pick feladása egy játékosért kifizetődő lehet, most mégis lehet kivételt teszünk.” – mondta Brown.

 

Bár konkrétan nem említette, kiért tennének kivételt, a média egyöntetűen állítja, hogy Mitchell Trubisky lenne az a bizonyos játékos. A New York Jets állítólag hajlana is egy cserére, ők a 6. draftcetlit birtokolják, ami pedig talán elég lehet Trubisky draftolására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!