Connect with us

Hír

A Browns több csapattal is tárgyal a cseréről

Myles Garrett annyira biztos picknek tűnik, hogy a Browns még egy irányító kedvéért sem mondana le róla. Ettől függetlenül azonban kellene nekik egy jobb QB és nem biztos, hogy az 1/12 elég lesz rá (konkrétan Mitchell Trubiskyre). Így értelemszerűen elkezdtek tárgyalni az előttük lévő csapatokkal (a riportok nem neveztek meg konkrét csapatokat, bár azért lehet sejteni, kiket kerestek meg).

 

 

A top5-ben két csapat van, akiknek elég kellemetlen a draft pozíciójuk: a Bears és a 49ers. A 49ersben annyi a lyuk, hogy egy játékos oda nem elég, ráadásul nincs igazán ideális jelölt ott a számukra, akiért nyugodt szívvel áldozhatnának egy 1/2-t. A Bears szintén hasonló helyzetben van: nyilván el lennének top tehetséggel, de összességében az extra pickekkel és a hátra trade-del még mindig jobban járnának.

 

A Bears-49ers duó mellett még a Jets-Panthers duót lenne értelme megkörnyékezni. A Jetst már csak azért is, mert ők simán húzhatnak irányítót és jobb biztosra menni, a Panthers pedig azért jó opció, mert ár/érték arányban 1/12-őn könnyebben találhatnak nekik tetsző tehetséget, ahogy az extra picket is tudnák mire költeni.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!