Connect with us

Hír

A három legjobb csapat Sherman számára

Richard Sherman a liga egyik elit cornere, a napokban merült fel, hogy esetleg elcserélné őt a Seahawks. A PFF ennek apropóján összeszedte azt a három csapatot, ahol a legjobb fit lenne a játékos. A 29 éves védő a következő két évben a csere után 9 és 11 millió dollárt keresne, ami átlag 10 millió, jelenleg egy Logan Ryan keres ennyit a Titansben. Ráadásul a franchise tag egy cornerre két év múlva 14-16 millió dollár körül fog alakulni, szóval az All Pro Shermant három évre 34-36 millió dollárért lehetne megszerezni. Ez manapság nem valami sok, ráadásul elég kicsi az esély arra, hogy egy első körös corner megüsse Sherman szintjét.

 

 

Sherman leginkább cover-3, illetve  cover-0 és 1 rendszerekben játszik a Seahawksnál, és bár nincs csapat, amelyik hasonlóan sok cover-3-at játszana, azért akadnak arányaiban hasonlóságok. Az egyik ilyen csapat a Titans, ami az esetek 64,4 százalékában játszatott Sherman preferált sémát, van 35 millió dollárjuk, illetve két első körük, amiből az egyiket akár be is áldozhatnák Shermanra. Elférne a 18. legtöbb yardot benyelő védelemben, Logan Ryan pedig mehetne a slotba is akár Brice McCain helyére, aki 6 TD-t és 104,6-os ratinget engedett.

 

A második csapat a Steelers, ahol bár ott az újonc Artie Burns, összességében azért bőven elférne egy Sherman szintű játékos, ráadásul az esetek 41,1 százalékában cover-3-at játszanak. Pénzük éppen, hogy elég van Shermanre, de négy pickjük van a top105-ben. A harmadik csapat pedig a Patriots, akiknek bár pénzük van, túl sok draftcetliük nem maradt. Mondjuk egy harmadik kör és a 27 éves Malcolm Butler már elgondolkodtató lehetne.

 

Személy szerint a Titans 1/18-asa ezek közül az egyetlen olyan lehetséges ajánlat, ami komolyan vehető. Sherman a Sehawks alapembere, jól játszik, nem keres vészesen sokat, ráadásul az első körös pick-ek nagyon kis százalékából lesz csak All Pro, nem beszélve arról, hogy a Hawksnak őt is pótolni kellene valakivel.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!