Connect with us

Minden ami NFL

A legnélkülözhetetlenebb elemek – NFC North

Íme a pálya, az öltöző, a csapat kulcsfontosságú emberei az NFC North divízióra, minden csapat támadóira és védelmeire.

 

Chicago Bears

OFF: Jordan Howard

Most jöhetne ide a vicc, hogy azért Howard, mert a tavalyi emberek már nincsenek is a csapatban. De a nagy változásokon felül is úgy érzem, Howard iszonyatos tehetséggel rendelkezik, és a Bears franchise-játékost tud belőle teremteni. Gyors, ügyes, és ő jelenti a legnevesebb stabil pontot jelenleg. Remélem jövőre még komolyabb szerepet fog kapni, még úgy is, hogy a kedvenc csapatom kétszer meccsel ellenük.

 

 

DEF: Jerrell Freeman (Futott még: Danny Trevathan)

Jerrell Freeman sokadik éve mutat fel olyan linebacker-munkát, amivel a liga krémjébe tartozhat. Bármilyen módon veszélyes tud lenni, és ugyan csak egy éve érkezett a csapathoz, a maradék két évében beírhatja magát kis szerencsével a Bears-defense nagykönyvébe.

 

 

Detroit Lions

OFF: Matthew Stafford

Idén elképesztő, mit hozott ki a csapatból. Nagyon nagyot ment idén, bizonyos szemszögből nézve karrierévet zárt (még a 2011-es szezonjához is viszonyítva). Jelenleg ő tartja össze a támadósort, és bele sem merek gondolni, hogy a feljavuló fallal mit fog tudni csinálni. (Meglepő, de igaz: a Detroit fala több sacket engedett, mint a Minnesotáé!)

 

 

DEF: Darius Slay (Futott még: Glover Quin)

Slay a liga 16. legkevesebb yardját engedte passzonként, ami egy ezer sebből vérző Lions-védelemben megsüvegelendő. Hatalmasat fejlődött tavalyhoz képest, ha az idei holtszezonban is összekapja magát, kifejezetten kiemelkedő játékos lehet.

 

 

Green Bay Packers

OFF: Aaron Rodgers

Green Bayben nagyon egyszerű a képlet: ha van Rodgers, és akar játszani, van csapat. Ha nem akar, nincs csapat. Korszakos irányítózseni, de egészen elképesztő, hogy nem csupán pozitív irányban kulcsfontosságú, hanem negatívban is.

 

 

DEF: Morgan Burnett (Futott még: Mike Daniels)

A borzasztó, borzasztó védelemből magasan emelkedik ki Burnett, aki nem csak rangidős, de igazi vezéregyéniség is, és rettentő jó szeme van a labdák leszedéséhez. Évek óta magas szinten játszik, viszont sajnos Mike Daniels és Clinton-Dix kerülhetett volna csak ide helyette.

 

 

Minnesota Vikings

OFF: Sam Bradford

Magabiztosan döntöttem Bradford mellett. Ligautolsó futás mellett, forgóajtó fallal, a szezon elindulása után képes volt átlag feletti számokat produkálni, és kihozni, amit ki lehetett. Nagyon sok ütközést bevállalt, csak hogy eldobhassa a labdát, a liga történetének legpontosabb szezonját hozta össze. Egyértelmű, hogy a 8-8 nélküle bőven 5-11 is lehetett volna. Sokan felhördülnek most biztos, hogy miért nem Diggs került ide. Diggs nagyon jó játékos, és remélem, hogy megtartja a csapat, de a kétmeccses hiányát nem érezte meg a támadósor, jól fel tudtak lépni az egyéb elemek. Ha már második helyezettet kéne kitalálni, az inkább Kyle Rudolph lenne.

 

 

DEF: Harrison Smith

Harrison Smith, a Hitman, magabiztosan az egyik legjobb safety évek óta. Ennek megfelelően Zimmer sokszor közel engedi a scrimmage-hez, hogy saját szakállára hajthasson végre dolgokat. Egészen elképesztő dolgokat tud művelni, nélküle középszerű lenne az amúgy remek backfield. Az öltözőben kultikus figurává vált, mivel míg a pályán egy cserkésző oroszlánnak néz ki, a magánéletben egy visszafogott, csendes srác, ezért sokat lehet rajta viccelődni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!