Connect with us

Hír

Bill O’Brien: Figyeljük Colin Kaepernicket

Miután a Texans egy 2. körös picket feláldozva megszabadult Brock Osweilertől, abszolút nyitottá vált az irányítókérdés a csapatnál, ráadásul az egyik legvonzóbb hely az övék. Bár sokan Tony Romót várják ide, Bill O’Brien mester egyelőre Tom Savage-el képzeli a jövőt, bár nem zárta ki Colin Kaepernicket sem:

 

Figyeljük őt. Egyelőre megvagyunk Savage-el és Brandon Weedennel, de Colin is képben lehet. Ő egy remek játékos, tud futni, Jim Harbaugh és Chip Kelly kezei alatt játszott. Ők pedig nagyszerű edzők, ami jól mutat Colin bizonyítványában.

 

 

Sok mindent elárul egy pozícióról, ahol az eddig szinte semmit nem mutató Tom Savage és a bust Weeden az első két ember. Velük jó eséllyel a csapat pont ugyanott lenne, ahol Brock Osweilerrel, a Texansnak mindenképp kellene egy minőségibb irányító, hogy az elit védelemmel komoly tényezők legyenek. Ez lehet a már említett Colin Kaepernick vagy akár Jay Cutler is, de valaki mindenképp kell. Jelenleg ugyanis a Texans valahol a Colts-cal van egy szinten a csoportban, a Titans pedig kvázi favorit.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!