Connect with us

Hír

Carr készen áll, és már alig várja Lynch-et

Derek Carr számára sajnálatos módon alakult a szezon vége. A szezon során egy sacket sem engedő Donald Penn a Colts ellen megtörte sorozatát, aminek az eredménye Derek Carr törött bokája lett. A fiatal irányító így nem tudott a csapat segítségére lenni, akik előbb a csoportelsőséget, majd a wild card kört is elbukták. Azóta Carr felépült, és készen áll a visszatérésre.

 

 

„Remekül érzem magam, készen állok a szezon startjára. Egységben a csapat, már alig várom, hogy kezdődjön a buli!” – mondta az egészségi állapotáról érdeklődő kérdésekre.

 

Carr körül izgalmas offseason lehet. Második körös lévén nincs ötödik éves opciója a Raidersnek, ráadásul idén már lehet tárgyalni egy új szerződésről is. Reggie McKenzie nem is várná meg ezzel Carr utolsó szezonját, és a draft környékére ígérték a hosszú távú kontaktust a Raiders vezérének. Erről is megszólalt.

 

„Szerintem meglesz. Mr. McKenzie és az ügynököm között remekül haladnak a tárgyalások, csak szuperlatívuszokban hallom őket beszélni a szerződésemről. Személyesen beszélt velem erről, és a draft környékére ígérte a szerződést, de én megnyugtattam, hogy az elkötelezettségem miatt nem kell aggódni,  örökké Raider akarok maradni. Ha minden jól megy, akkor tényleg meglesz még a training camp előtt, és akkor csak a focira kell összpontosítsak.”

 

Ám nem csak az új szerződés az, ami felcsigázhatja Carrt a foci nélküli időszakban, Marshawn Lynch ugyanis egyre közelebb a Raidershöz, ami Carrt is izgalommal tölti el.

 

 

„Mennyire király lenne, ha ő a csapatunkat erősítené! Beszéltem néhány játékosunkkal, akik korábban játszottak vele, és nem győzték dicsérni, mennyire jó csapattárs. Nagyszerű lenne vele egyszerre a pályán lenni, tárt karokkal várja a teljes csapat. Ezek a srácok megérettek arra, hogy Super Bowlban játsszanak, és mindent megteszek azért, hogy ezt együtt véghez vigyük!”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!