Connect with us

Hír

Garrett: vagy engem választ ki a Browns, vagy összetöröm az irányítóikat

Nagyot fordult a világ az 1/1 aspiráns, zseniálisan tehetséges Myles Garrett körül. A defensive end korábban még azért könyörgött, hogy a Dallas Cowboys cseréljen fel érte és válassza ki az első helyen. Azonban rájöhetett, hogy ezzel nem vet jó fényt magára, így előbb bocsánatot kért, most pedig konkrétan (még ha viccesen is), de megfenyegette a Brownst, hogy ő a csapat embere és csúnyán megjárják, ha nem őt választják:

 

Az első naptól kezdve különbséget fogok jelenteni. Nem lesz velem baj, csak csinálom a játékokat és jó atmoszférát teremtek majd a csapatnál. Csak győzni és győzni fogok. Ha nem draftoltok engem az első választással, akkor folyamatosan büntetni fogom a csapatot a következő 10-12 évben. Minden alkalommal kiütöm majd az irányítótokat, elpusztítom az 1/1-est, akárki is legyen az.

 

 

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem ezzel a szöveggel teljesen meggyőzött. Hogy komolyan gondolja-e, azt nem tudom, de ezek után, ha kiválasztja a Browns, imádni fogják a szurkolók, egy olyan szerethető, üde színfoltja lesz a csapatnak, amilyen mondjuk Pryor lehetett volna. Ráadásul szakmailag is hülyeség lenne bárki mást választani rajta kívül, hisz ő egy Jadeveon Clowney a hozzáállással és sérülésekkel kapcsolatos kérdések nélkül, a class messze legjobb játékosa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!