Connect with us

Hír

Ha franchise irányítót akarsz, nem ülhetsz a babérjaidon

Nyugodtan mondhatjuk, hogy teljesen váratlanul felmozgott a Bears egy helyet az első körben, hogy kiválassza az általuk legjobbnak tartott irányítót, Mitchell Trubiskyt. Ryan pace, a csapat general managere szerint ez egy szükséges lépés egy franchise életében, hiszen minden NFL csapat alapja az irányító.

 

 

„Ha naggyá akarod tenni a franchise-odat, nem várhatod ölbe tett kézzel, hogy majd csak leesik neked egyszer valaki. Ha van rá lehetőséged, akkor neked kell a dolgok elé menni, és ha van egy kiszemelted, akivel szerinted nagy sikereket érhet el a franchise, akkor lépned kell érte. Úgy gondoltam, hogy számomra, és a Chicago Bears számára ez Mitchell Trubisky lesz, ezért megtettem a szükséges lépéseket. Én nem egy átlagos csapatot akarok építeni, hanem egy nagyot, akik sokra hivatottak, ehhez pedig elengedhetetlenek az ehhez hasonló döntések.” – nyilatkozta Pace.

 

Pace ugyebár tavaly Leonard Floydért is felmozgott a drafton, szóval komolyan gondolja a fentieket. Egyébként a frissen fennálló irányítóhelyzetre is kitért, Mike Glennon lesz a kezdő, Trubisky csapatba állítására meg nem határoztak meg időpontot – vagyis akár a training campek során kiszoríthatja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!