Connect with us

Hír

Jerry Jones odatette magát a tulajdonosok gyűlésén

Múlt héten volt Phoenixben az NFL csapatok tulajdonosainak találkozója, ahol értelemszerűen Jerry Jones is meghívott volt. Azt már megszokhattuk, hogy a vén róka nem fél belemenni olyan témákba, amik nem éppen hétköznapiak ezekben a körökben, ez most sem történt másképp.

 

 

Az első felvetése az volt, hogy ne büntessék ilyen szigorúan azokat a játékosokat, akik marihuána használat miatt pozitív drogteszteket produkálnak, és ezt a következő szabályalkotó gyűlésen mindenképp meg kellene vitatni. Ezen nem lepődünk meg, hiszen tavaly három játékosa is eltiltást kapott ilyen vétség miatt, név szerint Randy Gregory, Demarcus Lawrence és Rolando McClain. A következő pont az a játékosok pályán kívüli botrányai miatt kiosztott eltiltások voltak, főleg úgy, hogy egyes játékosok ügye még vizsgálat alatt áll, ez a probléma szintén érinti a Cowboyst. Ezekiel Elliott ugyanis egy tavalyi családon belüli erőszak vádja miatt még vizsgálat alatt van, és attól félnek, hogy eltiltással járhat a nyomozás vége.

 

A harmadik gondolata, ami egyben az ülés témája is volt állítólag, az Roger Goodell komisszár szerződésének meghosszabbítása volt. A szerződésről az úgynevezett Compensation Committee felel, viszont néhány tulaj kicsit sokallja a Goodellnek szánt összeget, amit az új kontraktus tartalmaz. Jones ennek a “megmozdulásnak” az élére állna, és hangoztatja a többi tulajdonosnak, hogy adjanak hangot a nemtetszésüknek, és vegyék bele a szerződés tárgyalásába az ő véleményüket, javaslataikat is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!