Connect with us

Hír

Kuka a Dolphins egész 2013-as draftja

Miután a Dolphins kivágta az 1/3-as bust Dion Jordant, hivatalosan is nem maradt játékos a csapat rosterén a 2013-as draftról.

 

 

A Dolphins feltrade-elt Jordanért, így az első és a második körös pickjüket egy olyan játékosra pazarolták, aki konkrétan egy meccsen kezdett. A csapatnak ugyanakkor volt még egy második köre, amit a corner Vontae Davisért kaptak. Ezzel behúzták a corner Jamar Taylort, akit később elcseréltek a Brownsba kvázi a nagy semmiért (7. körös pickeket cseréltek érte).

 

A harmadik körös pick a pocsék guard Dallas Thomasra ment el, akit a 2016-os szezon során vágtak ki. A Dolphinsnak volt még egy harmadik köre is, az a corner Will Davisre ment el, akit egy 7. körért adtak később tovább a Ravensnek. A két negyedik körös pickjükből jött Jelani Jenkins, a legjobb húzásuk, akit nem tudtam megtartani és ma már a Raiderst erősíti, valamint a szintén korrekt TE Dion Sims, aki a Bearsnél írt alá nagy szerződést.

 

A Dolphins két 5. kört is birtokolt: Mike Gillislee-t kivágták, hogy a Billsben legyen remek, a rúgó Caleb Sturgis pedig jelenleg az Eaglesnél van, őt két év után vágta ki a csapat. A maradék pickekkel csereberéltek, végül még egy 7. körös Don Jonest tudnak felmutatni, aki speciális egység játékosként egy évet bírt. 8 játékosból végül semmi.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!