Connect with us

Hír

Lehívta legjobb elkapója opcióját a Bucs

Az az időszak jön most az NFL-ben a draft mellett, amikor lehívják a csapatok a 2014-ben első körben választott játékosainak opcióit. Ezúttal a Tampa Bay Buccaneers volt a soros, akik nem meglepő módon igényt tartottak egyik legjobb játékosuk ötödik évére.

 

 

Mike Evans a 7. draftcetlivel került a Bucshoz a 2014-es játékosbörzén, és telibe trafáltak vele. Ugyan az az elkapó class talán a történelem egyik legjobbja volt, Evans még közülük is kiemelkedik. Három profi szezonja során rendre 1000 elkapott yard fölött zárt, összesen 27 TD-t szerzett. Aligha okoz megdöbbenést, hogy a Bucs nem éri be plusz egy évvel, és már Evans hosszú távú elkötelezettségén dolgoznak Jason Lichték, ami nem lesz olcsó mulatság.

 

A Spotrac szerint az opciós évében olyan 14 millió dollár körüli összeg ütheti a markát, hosszú távon azonban ennél jobb éves átlagú szerződést is kaphat, elnézve az emelkedő árakat és Evans teljesítményét. A Bucsnak ezzel a lépéssel két offseasonje is van kitalálni Jameis Winston legjobb célpontjának a szerződését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!