About the author

  • Attila

    Sracok azt mondja mar meg legyszi valaki hogy miert jatszunk 4. Eve idegenbe a denver ellen? Mert idegallapotba vagyok mar emiatt :D

  • eeeeeeeeeeeeek

    Nem mindegy? Az az egy vereségetek lesz max, azt helló :D

  • combat

    Egyszer csak hozzá szokunk a magaslathoz. :)
    Én idénre egy 12-4-et jósolnék a Patsnek.

    Az 1. négy hétből talán a Chiefs lehet rizikósabb, de szerintem azt is hozzuk.
    Utána a Buccs az kérdéses is lehet akár, a Falcons remélem hasonlóan izgalmas lesz mint az SB, bár szerintem itt becsúszhat egy vereség (bár a hazai pálya nekünk mindig nagy előny), a Chargers meg bármit hozhat (nekem ők állandó “feketelovak”).
    A Broncos bár megint szar, hogy idegenbe kell menni, de legalább pont a Bye Week után, így szerintem hozható.
    A Raiders ellen kinézhet egy vereség. A csoport oda-visszákból egy vereség lehet, de annál több remélem nem. A Steelers meg szintén olyan amin bármi előfordulhat.

    Egyébként eszméletlen ez az idei menetrende, csoporton belül a 11. hétig csak egy meccs? Utána meg szinte csak az… Eszméletlen fura. Na ha most nem tudnak rendesen felkészülni ellenünk akkor soha…

  • Rpi

    Tavaly is a legnehezebb sorsolás, idén is..teher alatt nő a pálma. :)

  • wolandrule

    Szerintem 14-2 lesz megint, a nehéz sorsolás ellenére is. A bye week utáni meccsek mindig döcögnek, de ha nem változik az irányító helyzet Denverben, akkor jó esélyünk lesz. A Raiders meccs mindkét csapatnak idegenbeli, én azt várom legjobban.

  • László Varga

    Azt, hogy az előző években miért, még ki kellene nyomoznom (:D), de idén valószínűleg azért, mert amikor 4 évvel ezelőtt játszottunk a csoporttal mi voltunk a pályaválasztók. (Biztosan emlékszel 2013-ban 0-24-ről nyertünk 34-31-re OT!) Amikor újra szembe kerülnek a csoportok a pályaválasztás felcserélődik.
    (Közben kicsit nyomoztam: 2012-ben is itthon játszottunk velük 31-21-re nyertünk. 2014-ben is az alapszakaszban itthon játszottunk velük, nyertünk 43-21-re. A rájátszások pályaválasztását a seed-ek döntik el. Tavaly talán azért, mert a Denver SB győzelme miatt előrébb rangsorolt? Biztosan jól van ez kiszámolva és csak véletlenül ilyen szembetűnő.)

  • László Varga

    A tavalyi alapszakasz Pats sorsolása az AFC-ben az egyik legkönnyebb volt ill. lett, amennyiben az ellenfelek formáját és végső helyezését (ld. pl. draft lista) tekintjük.

  • Rpi

    Én Falcons-ra utaltam, nem értem hogy jön ez ide.

  • László Varga

    Bocsi! Nem találtam el! :D

    (Nem volt konkrét csapat megjelölve.) Az Atlantáé tényleg nehéz volt tavaly, az ideit még nem néztem.

  • Rpi

    Semmi gond. Pedig a Deion Jones avatar elég árulkodó. Meg ha a képre húzod az egeret, ott is írja. :)

  • László Varga

    Még egyszer bocsi, elhamarkodottan írtam! :)

  • FitzMagic

    Nálam a Dolphins is itt lenne, bár legalább a bye jókor van nekik.

  • Tizenkettes

    A Patriots sorsolására ezt írtátok: “Az első fele a szezonnak nem mondható nehéznek…” Hát… Az NFC-elődöntős Chiefs, a sokat erősödött, hazai pályán életveszély Saints, a tavaly Watt nélkül is ligaelső védelemmel rendelkező Texans, a jó erőkből álló Panthers, a remekül erősítő, egyértelműen PO-aspiráns Bucs, majd a Falcons… A szezon első felét összevetve a másodikkal, a bye weekig egyértelműen több a nehéz meccs. A DEN, OAK, PIT brutális lesz, de a többi 5 mérkőzést a szezon könnyebbjei közé sorolnám.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária