Connect with us

Hír

Malcolm Butler aláírta a tenderét

Nem tudni biztosan, hogy ezzel vége egy nagy huzavonának, vagy csak most kezdődik igazán a dominó-effektus, de mindenesetre hivatalos: Malcolm Butler aláírta az RFA tendert, amit a New England Patriotstól kapott, ez pedig beindítja a különböző elméleteket.

 

 

Kezdjük azzal, amit már tudunk: Butlerre egy első körös tendert rakott a Pats, amit a játékos az éjjel alá is írt, hiszen április 21. a határidő az RFA tenderek aláírása. Ezzel érvényes szerződése van a 2017-es szezonra, $3,9 millió dollárt fog keresni, és ami még fontosabb, többé nincs lehetősége a csapatoknak szerződéssel megkínálni a játékost. Viszont van más út!

 

Mivel Butlernek most már van szerződése a 2017-es szezonra, cserélhetővé vált. A szerződés aláírásával már nem áll fent az RFA játékosoknál való kompenzációs lehetőség, így például a legnagyobb kérőnek, a New Orleans Saintsnek nem kell a magasabb első körös draftceltjét beáldozni érte. Így azonban szabad a vásár, bárki megkeresheti a Patriotsot Butler szolgálataiért érdeklődve, ám vélhetően ragaszkodnak az első körhöz mint ellenérték. Viszont nem mindegy, hogy az 1/11-et áldozod be érte, vagy az 1/32-t, ha a Saints példáját vesszük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!