Connect with us

Hír

Martavis Bryant és Daryl Washington is visszatérhet

 

Az NFL engedélyezte két eltiltott játékot visszatérését a tegnapi nap folyamán, az egyik a Steelers elkapó Martavis Bryant, aki egy évet volt hajlandó kiülni, a másik pedig a Cardinals linebackere, Daryl Washington, aki három éve nem látott futballpályát. Mindkét visszaengedés feltételes egyébként, jól kell viselkedniük a srácoknak.

 

 

Bryantet tiltott szerek használata miatt tiltotta el Roger Goodell a teljes 2016-os szezontól, most pedig azonnali hatállyal visszatérhet a csapathoz és részt vehet az edzéseken. Az edzőtábor előtt bizonyítania kell, hogy részt vett kezeléseken Pittsburghben, az NFL pedig az első forduló előtt vizsgálja majd újra az esetét és állíthatja vissza teljesen a játékjogát. Bryant fontos része volt a Steelers támadógépezetének eltiltása előtt, az NFL egyik legjobb mélységi célpontja, konkrétan 2014 óta az egész ligában csupán DeSean Jacksonnak van jobb yard/catch mutatója.

 

“Értékeljük, hogy megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy rendbe tegye az életét. Azt pedig megértjük, hogy ez csak a kezdet a csapathoz való visszatérés folyamatában és meg kell felelnie a felé kitűzött elvárásoknak.” – mondta a Steelers general managere, Kevin Colbert.

 

 

Daryl Washington már érdekesebb történet, ugyanis 3 éve nem játszott és nem is nagyon lehetett hallani semmit vele kapcsolatban jó ideje már. Őt is tiltott szerek használata miatt tiltotta el Goodell, illetve súlyos testi sértés vádja is felmerült esetében. A linebacker szeretne játszani 2017-ben, de a Cardinals eddig semmiféle jelét nem mutatta annak, hogy visszaengednék játékosukat.

 

“Figyelembe véve, hogy az utóbbi három évben nem léphettünk vele kapcsolatba, korai lenne ma még egy potenciális visszatérésről beszélni” – áll a csapat hivatalos jelentésében.

 

Washington egy Pro Bowler szintű linebacker volt többek közt kiváló blitzelő képességeinek hála, de nagy kérdés, hogy ennyi kihagyás után mire lehet képes. Washington ugyanolyan feltételekkel térhet majd vissza, mint Bryant, tehát az első forduló előtt az ő haladását is felülvizsgálja majd a liga.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!