Connect with us

Hír

Matt Jones szolgálataitól megválna a Redskins

Alig lett vége a draftnak, máris több játékostól megválnának, vagy már meg is váltak a csapatok. A Washington Redskinsnél is fennáll ez a szituáció, miután közölték a csapatokkal, hogy Matt Jones játékjogáért várják az ajánlatokat, de egyelőre nem keltette fel a csapatok érdeklődését.

 

 

Jonest az első kör vége után tette a trading blockra a Redskins, de nem sikerült partnert találni az üzlethez. A Redskins backfield-je amúgy sem a mennyiségbeli hiányosságok miatt volt kérdéses, hiszen Jones-on kívül még 5 játékos harcol a kezdő posztért, ami még mindig nincs megnyerve. Jelenleg talán Rob Kelley a favorit, de ő sem volt nagyon meggyőző ahhoz, hogy a 2017-es szezonban első számú futóként tevékenykedhet a csapatnál. Azóta ráadásul a draft legerősebb futóját, Samaje Perine-t is kiválasztották a negyedik körben, ő volt az, aki 30-szor belenyomott a 102 kilóba a combine során.

 

Jonest 2015-ben választotta ki a Redskins a 3. körben, de úgy tűnik, nem itt fogja kitölteni a rookie szerződését. Jones helyzetét nem könnyíti meg, hogy a nem teljes 2 szezonja alatt 8 fumble-t vétett, idén meg amikor Alfred Morris távozása után megkapta a lehetőséget, 7 meccs után lesérült, és Rob Kelley illetve Chris Thompson kijátszotta őt a kezdőből. Így, hogy lement a draft, egy ideig megúszta, de könnyen lehet, hogy később a cut sorsára jut.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!