Connect with us

Hír

Mayock: Egy médiacirkusz lett a Draft

Változik a világ, és a benne élő emberek is. Amíg régen alig övezte érdeklődés a meccseken kívüli NFL rendezvényeket, ma már egy Scouting Combine-t is végignéznek az interneten, és nem csak a hard core NFL szurkolók. A Draft meg egyenesen a legnépszerűbb esemény lett a Super Bowl után az NFL kalendáriumban, ami sokak szerint jó, sokak szerint azonban nem.

 

Mike Mayock, az NFL Network draft szakértője az utóbbi kategóriába tartozik. Azt még elfogadja, hogy egy show-t csinálnak az egész eseményből, de amikor az Indianapolis Colts két választását is az Indianapolisi Állatkert egyik orangutánjával jelentettek be, kicsapta nála a biztosítékot.

 

 

„Ha még egyszer egy állatkertből jelentenek be egy játékost, én tuti lelépek, ami sok az sok. Tényleg ez kell a TV-knek és a nézőknek? Ma választotta ki az Indianapolis Colts Zach Bannert és Grover Stewartot, ami egy óriási nap a számukra, erre egy ilyen mutatvánnyal kell ezt megünnepelni? Mi ez, valami cirkusz? Nem azért ülök itt, hogy arról beszéljek, milyen ügyesen tanították be azt az állatot, hanem hogy a leendő profikról mondjunk véleményt. Lehetnének kicsit tisztelettudóbbak is az újoncokkal.” – mondta élő adásban Mayock.

 

Való igaz, hogy a Draft első köre több mint 60 millió TV-nézőt vonz a képernyő elé az Egyesült Államokban, és láthattuk, hogy a helyszínen is hány ezer szurkoló volt kíváncsi arra, hogy bemondanak 32 nevet. A draft harmadik napja azonban az őrültebbnél őrültebb húzásoktól hangzatos, illetve láthattuk, hogy az első körös bejelentések is rengeteget csúsztak a sok reklám miatt, ami sokak szerint nem jó irány – viszont ebből jön a nézettség és a pénz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!