Connect with us

Hír

Montee Ball heti négyszer csontrészegre itta magát

Montee Ball, a korábbi második körös bust futó, aki a Broncosban és a Patriotsban is megfordult rövidebb-hosszabb időre, a Sporting Newsnak beszélt az alkoholproblémáiról. Elmondása szerint 2011-ben, még egyetemei évei alatt kezdett el intenzíven inni, heti négyszer is beállt, ha úgy volt. Most már sikeresen megküzdött a problémával, de ettől még nagyon sajnálja, hogy elszúrta az NFL-es karrierjét.

 

 

Ball egy állat volt az egyetemen. Első két évében csak 98 futása volt négy TD-vel. A másodikban sem kapott sokkal több lehetőséget, de már 18 futott TD-t szerzett. Harmadik, a 2011-es szezonja viszont valami brutálisra sikeredett: 33 futott TD, 1900 futott yard, 6 elkapott TD. Utolsó egyetemi évén volt némi visszaesés, de az 1800+ yard és 22 TD azért nem volt rossz. Az egyetemet 5140 yarddal és 77 futott, 6 passzolt TD-vel fejezte, nem csoda, hogy a Broncosnak nagy reményei voltak vele.

 

Ez azonban nem sikerült megszolgálnia, ilyen-olyan okokból összesen 21 meccsen játszott, ezeken 5 TD-t és 731 yardot szerzett. 2015-ben kivágta a Denver, elvitte a Patriots, ahol nem érte meg az 53-as rostert, azóta pedig nincs csapata.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!